Risicomanagment

Risicomanagement

Wanneer u een ondernemer bent, heeft u te maken met risico’s, daar ontkomt u niet aan. Echter is het wel belangrijk om inzicht in de risico’s te krijgen, zodat u een voorsprong kunt nemen op uw concurrenten. Door het hanteren van effectief risicomanagement, kunt u de risico’s van ondernemen, omzetten naar offensieve kansen voor uw bedrijf.

Identificeren en beoordelen

Risicomanagement is het proces met betrekking tot het identificeren en beoordelen van allerlei risico’s. Bij risicomanagement wordt de doelstelling voor een bepaalde stap bepaald, de risico’s geïdentificeerd, de gevolgen ingeschat, een beoordeling geven, een plan opgesteld om de risico’s te beheersen en gemonitord. Bij iedere fase kunnen onze specialisten u grondig adviseren. Met de juiste kennis en ervaring zijn wij in staat de risico’s zo correct mogelijk in te schatten en u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien

Advies op diverse gebieden

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn bij vragen over de vereiste codes en richtlijnen, de fraudegevoeligheid, het implementeren van een internal autit functie, de beheersbaarheid van het beloningsbeleid en de identificeren en inschatting van de controlerisico’s. Uiteraard kunnen wij u ook helpen om de strategische, organisatorische, financiële en operationele risico’s binnen uw bedrijf in kaart te brengen.

Dagelijks bereikbaar

Vraag ons om meer informatie of plan direct een consultancy afspraak in met onze specialisten om u te laten informeren en adviseren over een doeltreffend risicomanagement. Wij zijn dagelijks bereikbaar per mail en telefoon. Ook kunt u het formulier op deze website invullen en versturen om zo snel mogelijk uw vraag over risicomanagement te laten beantwoorden.