Jaarrekening opstellen

Jaarrekening

Voor een bedrijf is de jaarrekening de manier om financiële verantwoording af te leggen. Deze informatiebron is niet alleen bedoelt voor de onderneming zelf, maar ook voor bijvoorbeeld de belastingdienst en voor de bank. Het is daarom belangrijk dat alle cijfers in de jaarrekening kloppen en dat deze volledig is. Daarom is voor de samenstelling van de jaar rekening de nodige deskundigheid vereist. Een adviseur enaccountant kan u van dienst zijn bij het opstellen van de jaarrekening. Met kennis van uw branche kunnen zij u effectief en op tijd advies geven.

Efficiëntie

Efficiëntie is een belangrijk uitgangspunt bij het opstellen van de jaarrekening. Dat is de reden dat wij voor de voorbereiding van de jaarrekening gebruik maken van diverse online toepassingen. Hiermee zorgen wij ervoor dat u zelf een belangrijk deel van het werk kunt doen, waardoor u veel kosten kunt besparen.

Maak kennis met Accountants en Adviseurs

Indien u vrijblijvend wilt kennismaken met Accountants en Adviseurs of de jaarrekening door onze professionals wilt laten opstellen, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag kennis met u en uw organisatie. U kunt ons telefonisch bereiken en via het contactformulier op deze website.