BTW-advies

BTW-advies

Op het gebied van belastingadvies kunnen wij u een zorgvuldig BTW-advies geven over nationale en internationale vraagstukken met betrekking tot de BTW belasting. De fiscale specialisten die werkzaam zijn binnen de Adviesgroep BTW, kunnen u optimaal adviseren over allerlei BTW kwesties. Deze fiscalisten voeren onder andere BTW- controles uit en zijn in staat om alle aspecten van de BTW binnen uw organisatie in kaart te brengen.

Verbeter de BTW- positie

Aan de hand van deze controles kunnen wij de BTW- positie van uw onderneming verbeteren. Bovendien verstrekken onze fiscalisten bruikbare adviezen omtrent vraagstukken over de overdrachtsbelasting voor diverse, in Nederland gelegen onroerende goederen.

Onze adviezen

Het BTW-advies dat wij verstrekken bestaat onder meer uit het verstrekken van informatie richting collega’s en cliënten over de actuele ontwikkelingen op het gebied van de overdrachtsbelasting en BTW, het uitvoeren van nauwkeurige BTW- controles, het bijstaan van Nederlandse en buitenlandse ondernemingen bij het indienen van de BTW-aangiften en de fiscale vertegenwoordiging van in Nederland actieve buitenlandse bedrijven.

Afspraak maken?

Maak gerust een afspraak met onze adviseurs als u behoefte heeft aan BTW-advies. U kunt het formulier op deze website invullen, zodat wij geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak kunnen inplannen met de specialisten van de Adviesgroep BTW.