Accountants en adviseurs

Over Accountants en Adviseurs

Bij Accountants & Adviseurs draait het voornamelijk om wat onze klanten nodig hebben en wie ze nodig hebben. Een juiste match is waar wij altijd naar op zoek zijn. Hierbij kijken we niet alleen naar de vakinhoudelijke kant, maar ook naar de persoonlijke aspecten. Doordat wij door heel Nederland vestigingen hebben, is er altijd een vestiging van Accountants en Adviseurs bij u in de buurt.

Internationaal netwerk

Inmiddels werken er in Nederland zo’n 2.000 medewerkers bij Accountants en Adviseurs die allemaal een beroep kunnen doen op een groot internationaal netwerk. In 125 landen heeft Accountants en Adviseurs meer dan 1.000 vestigingen met in totaal zo’n 47.500 medewerkers. Wereldwijd hebben wij hiermee de beschikking over het vijfde accountancy en adviesnetwerk. Hierdoor hebben wij zelfs op de meest complexe vraagstukken altijd een passend antwoord.

Passend advies

De persoonlijke relaties met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Wij streven naar een relatie waar u op kunt bouwen bij uw vraagstukken. Hierbij speelt de grootte van de organisatie en de branche waar uw organisatie in werkzaam geen rol. Met passie voor hun vak en pragmatische aanpak staan al onzeaccountants, belastingadviseurs en consultants graag voor u klaar.

Vrijblijvend contact

Accountancy, belastingadvies en concultancy zijn de drie pijlers van Accountants en Adviseurs. Met deze brede dienstverlening weten wij altijd een op maat oplossing te bieden in vrijwel iedere situatie. Voor meer informatie over Accountants en Adviseurs kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier op deze website en via ons telefoonnummer.