Belangrijke verzekeringen die u dient te regelen bij payroll

Als u kiest voor payrolling bent u optimaal verzekerd tegen alle mogelijke ondernemersrisico’s. Toch is er een aantal zaken waar een payrollbedrijf u niet voor kan verzekeren. Voorkom daarom dat u aansprakelijk wordt gesteld voor verschillende situaties. Maar welke verzekeringen moet u dan afsluiten? In deze blog leggen we uit welke verzekeringen cruciaal zijn en wat ze inhouden.

Schade door anderen? Sluit een aansprakelijkheidsverzekering af

Het kan voorkomen dat u schade oploopt binnen uw organisatie waar u niets aan kunt doen. Uw medewerkers kunnen deze schade bijvoorbeeld hebben veroorzaakt. Niets is dan vervelender als u daar aansprakelijk voor wordt gesteld. De impact op uw organisatie kan erg groot zijn als u te maken krijgt met schadeclaims. Neem daarom het zekere voor het onzekere en sluit een aansprakelijkheidsverzekering af. Of het nu om een fout gaat van een werknemer of een klant, voorkom hoge kosten!

Voorkom aansprakelijkheid bij schade in het verkeer

Medewerkers komen vaak met de auto, fiets, scooter of te voet naar het werk. Het kan dan wel eens voorkomen dat uw medewerkers schade oplopen in het verkeer. Hoe alert ze ook zijn, het verkeer is nooit 100% veilig. Als uw medewerkers schade oplopen in verkeer tijdens werktijd, kunt u hier aansprakelijk voor gesteld worden. De aansprakelijkheidsverzekering kunt u hiervoor helaas niet inschakelen. Welke verzekering kan u dan wel helpen? De WEGAM/WEGAS-verzekering biedt u wel die dekking in dit soort situaties. Kortom, naast payroll is het verstandig ook deze verzekering af te sluiten.

Voorkom hoge kosten met een bedrijfsschadeverzekering

Wanneer er wordt ingebroken in uw bedrijf of als er brand is, kan de schade hoog oplopen. Zeker bij een brand heeft u te maken met veel verlies van uw bedrijfsmiddelen en uw bedrijf komt ook nog eens stil te liggen. Het vergt veel tijd om uw bedrijf weer op het oude omzet- en winstniveau te krijgen. Met een bedrijfsschadeverzekering bent u daarmee optimaal verzekerd.

Payroll uitbesteden? Neem direct contact op

Als het goed is, bent u nu op de hoogte van alle belangrijke verzekeringen naast payroll. Maar bent u nog geen klant en denkt u dat onze dienstverlening ook iets is voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met op voor de mogelijke Payroll Services.