Met enige regelmaat organiseert Accountants en Adviseurs zogenoemde Power Sessies in ons land. Ook in de regio worden deze interactieve bijeenkomsten zo nu en dan gehouden. Deze bijeenkomsten staan in het teken van het rendement van uw onderneming. De sessies zijn inspirerend voor bedrijven in diverse branches en laten om een praktische manier zien wat het verbeteringspotentieel van uw bedrijf kan zijn.

Wat is het?

Tijdens de sessies wordt er allereerst besproken welke stappen essentieel zijn voor het behalen van een optimaal rendement voor uw bedrijf. Door het gebruik van onze speciaal ontwikkelde rendementsmonitor zijn wij in staat om de huidige rendementsscore te vergelijken met de gewenste score, waardoor het verbeteringspotentieel van uw onderneming inzichtelijk wordt.

Voor wie en wanneer?

De Power Sessies vanAccountants en Adviseurs zijn geschikt voor ondernemers die het verbeteringspotentieel in kaart willen hebben en er ook daadwerkelijk mee willen werken. Wanneer u geïnteresseerd bent in een Power Sessie kunt u gerust contact opnemen met ons kantoor. Wij vertellen u graag wanneer er een bijeenkomst geplant staat in de regio.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *